Få flere kunder online

Få flere kunder online

Dette indhold er sponsoreret

Mere og mere handel flytter online. Det var en bevægelse, der allerede var i gang, da Corona kom, men corona har bidraget til, at endnu flere kunder holder til til at shoppe online. Der er meget potentiale online, hvis man er selvstændig erhvervsdrivende, men der er desværre også tilsvarende mange faldgruber, så hvis du vil udvide din forretning online, så skal du holde tungen lige i munden. Her er nogle af de bedste tips:

Udnyt internettets potentiale

Det smukke ved internettet er, at det ikke er bundet af tid og rum. Som erhvervsdrivende og kunde. Førhen ville en butik kun havde de kunder, der boede i nærområdet, men nu har alle reelt set hele verden som kundegrundlag. For at udnytte dette potentiale, så er det en god idé at få sin hjemmeside oversat. Hvis du bruger en professionel oversættelse, vil den engelske, franske eller tyske udgave af hjemmesiden fremstå flydende og forståelig for internationale kunder. En professionel oversættelse vil også medregne og indtænke kulturelle faktorer, så du slipper for misforståelse. 

Med en hjemmeside oversat af en professionel oversætter til flere forskellige sprog udvider du dit potentielle kundegrundlag, så det vil ofte være penge godt givet ud. 

Find din niche

Når du skal nå flere kunder, så handler det ikke kun om at få en professionel oversættelse, du skal også finde din unikke niche. Den meget forbundne verden giver både et stort kundegrundlag, men også en stor konkurrence fra andre indenfor samme felt som dig. Derfor er det en god idé, hvis du kan konkretisere og specificere dit produkt, så du rammer en helt speciel niche-målgruppe. Du har sikkert allerede en specifik kompetence indenfor dit felt, men du skal også have skrevet og udspecificeret det på din hjemmeside. På den måde vil du få trafik fra kunder, der leder efter en, der kan udbyde præcist dit produkt eller service. 

Brug reviews til din fordel

Undersøgelser viser, at anmeldelser fra andre brugere er afgørende for kunders valg af produkt eller serviceudbyder. Gode anmeldelser er vigtigt for antallet af kunder, der forpligter sig til at fuldføre et køb hos dig. Derfor er det en god idé at holde øje med, hvordan dine ratings ser ud hos forskellige rating sider som google reviews eller yelp. 

Det er en god idé at opfordre kunder, der har haft en god oplevelse, til at skrive en anmeldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.