Om os

Om os

Her på siden præsenterer vi dig for et udvalg af udbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi forsøger hele tiden at udvide, så vi kan være et så repræsentativt billede af markedet som muligt. Vi får et honorar for de kunder, som opretter sig hos vores samarbejdspartnere via vores site. Derfor indeholder siden reklamelinks.

Hos e-bredbaand.dk arbejder vi med affiliate marketing og bliver finansieret på denne måde, hvilket betyder at vi kan tilbyde dig denne hjemmeside 100% gratis. Kort forklaret skyldes det, at vi gennem affiliate marketing vejleder vores kunder videre til en af vores samarbejdspartneres website, og når der bliver gennemført et køb, modtager vi et lille beløb som betaling for dette. Det giver os altså muligheden for at give dig dette overblik, e-bredbaand.dk, så du kan undersøge de forskellige produkter på vores hjemmeside.

Vi prøver hele tiden på at holde os ajourført med korrekte oplysninger om de forskellige produkter af e-bredbånd. Vi vil selvfølgelig meget gerne høre fra dig, hvis du skulle finde noget på siden, som ikke er korrekt. Det kan også være du har et forslag til en ny idé eller noget helt andet. Uanset hvad hører vi også meget gerne fra dig.

Siden ejes og drives af:

  • YM Invest ApS
  • Adresse: Søndre Ringgade 2, 1. TV
  • CVR nummer: 38429604
  • E-mail: info@e-bredbaand.dk