Skift til et nyt abonnement, og udnyt eSIM i din nye telefon

Skift til et nyt abonnement, og udnyt eSIM i din nye telefon

De nyeste smartphones, der bliver lanceret nu, er alle med eSIM – det kan derfor godt være en god idé at sætte sig ind i, hvad eSIM egentlig er, og hvad det betyder for dig. I denne artikel gennemgår vi derfor, hvad der er fordelagtigt ved eSIM, hvilke eSIM-mobilabonnementer der findes, og hvilke smartphones man kan få med eSIM.

eSIM er noget af det nyeste på markedet inden for abonnementer og simkort, og der er ikke nogen ulemper ved eSIM sammenlignet med et almindeligt, fysisk simkort, hvorfor vi helt sikkert vil anbefale, at du benytter dig af den nyeste teknologi i stedet for at sidde og bøvle med det fysiske simkort.

Hvad er eSIM?

eSIM er et digitalt simkort, der skal erstatte det gamle, fysiske simkort. Simkortet har udviklet sig meget i løbet af årene, hvor det tidligere har været meget stort, og i dag er det ganske lille – hvis man da vælger et fysisk simkort. Du kan nemlig også vælge den digitale løsning, hvilket vil gå hen og blive den mest almindelige løsning, når det kommer til simkortet.

Du indsætter nemlig ikke et simkort, når telefonen har eSIM, hvorfor du ikke skal til at vente på, at det nye simkort i den rigtige størrelse bliver tilsendt. Du kan simpelhen gå i gang med at bruge telefonen og dit eSIM mobilabonnement med samme.

Et billigt eSIM-mobilabonnement

Når du benytter dig af eSIM, skal du have et andet abonnement, da du ikke længere har brug for et almindeligt simkort. eSIM er ganske nyt og nærmest lige blevet lanceret til smartphones, hvorfor der kan være nogle udbydere, der endnu ikke har det i deres udbud.

eSIM-mobilabonnement kan sagtens gøres billigt og laves med de samme muligheder, som du i forvejen har til dit almindelige simkort. Du skal derfor ikke være bange for, at et eSIM-mobilabonnement kommer til at koste mere end det almindelige.

Hos Greentel har de blot lavet deres mobilabonnementer sådan, at alle – uanset simkorttype – kan vælge deres forskellige abonnementer. Det vil med stor sandsynlighed også være sådan ved andre udbydere, da eSIM-mobilabonnementer vil blive det, som de fleste vil gå efter, når man skal til at udskifte sin smartphone til en nyere model.

eSIM er det nyeste, hvorfor udbuddet i forhold til eSIM-mobilabonnementer også vil stige i takt med, at flere og flere får en model, der har denne smarte funktion indbygget.

Hvilke telefoner har mulighed for eSIM?

Smartphones, der bliver lanceret i år, vil alle have mulighed for eSIM. Derudover er der også mange ’ældre’ modeller fra både Apple, Samsung og én enkelt fra Motorola, der allerede nu har eSIM indbygget.

Apples modeller fra iPhone XS har indbygget eSIM, derudover kan man også finde iPads samt Apple Watches, der også har dette. Samsung Fold er den første model med indbygget eSIM, hvorfor man også kan regne med, at deres nye produkter og modeller vil lanceres med eSIM.

Det kan derfor være, at du allerede har en smartphone med eSIM, hvorfor vi vil anbefale, at du finder et godt og billigt eSIM-mobilabonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.